Авто-Мото Заначка ;) :: www.amz.in.ua

Статті, новини, фотографії, посібники, відео - все про авто та мото - тільки корисне!

E-mail

Пароль


Зареєструватися

Узимку по місту більше 60 км на годину їхати не можна : Новини

Новини >

Всі новини (1950134 хітів) >>>>>

10 Декабря 2009

   Відповідно до положень Законів України "Про дорожній рух" та "Про автомобільні дороги" державне управління автомобільними дорогами загального користування здійснює Державна служба автомобільних доріг України, до обов'язків якої відноситься забезпечення безперервних, безпечних, економічних і зручних умов руху транспортних засобів та організація будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг за встановленими для них державними стандартами і нормами.
   Вулиці і дороги міст та інших населених пунктів знаходяться у віданні органів місцевого самоврядування і є комунальною власністю.
   Управління функціонуванням та розвитком вулиць і доріг міст та інших населених пунктів здійснюється відповідними органами місцевого самоврядування, у віданні яких вони знаходяться.
   Контроль за утриманням у належному технічному стані та чистоті доріг, вулиць та майданів здійснюють підрозділи міністерства внутрішніх справ відповідно до вимог Закону України "Про міліцію".
   Нагляд за станом автодоріг регулярно здійснюється підрозділами Державтоінспекції МВС України.
   Саме з метою забезпечення безпеки учасників дорожнього руху та з настанням зимового періоду та суттєвим погіршенням погодних умов підрозділами ДАІ вживаються відповідні заходи щодо демонтажу відповідними організаціями дорожніх знаків 3.29 "Обмеження максимальної швидкості руху 80 км /год", які були встановлені на літній період.
   І хотілося б ще раз нагадати водіям, що відповідно до п. 12.1 Правил дорожнього руху, водій повинен "під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху ураховувати дорожню обстановку…і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним".

 

10 грудня 2009 року

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

Всі новини (1950134 хітів)>>>>>



Комментарии:

Для добавления комментария к статье "Узимку по місту більше 60 км на годину їхати не можна : Новини" Вы должны быть зарегистрированным пользователем. Для регистрации перейдите сюда >>>

Если Вы уже зарегистрированный пользователь просто авторизируйтесь при помощи формы:

E-mail

Пароль