Авто-Мото Заначка ;) :: www.amz.in.ua

Статті, новини, фотографії, посібники, відео - все про авто та мото - тільки корисне!

E-mail

Пароль


Зареєструватися

Автогаз подорожчає до кінця року : Новини

Новини >

Всі новини (1964527 хітів) >>>>>

19 Ноября 2021

Якщо говорити про граничний рівень ціни, логічним порогом можна вважати 75% вартості бензину – інакше сенс в альтернативному для більшості машин пальному зникне. За цим принципом скраплений газ може подорожчати до 24 гривень за літр. Можливо, так би й сталося, проте в цьому сегменті ринку присутня досить велика конкуренція серед продавців палива. У боротьбі за клієнтів мережі АЗС змушені максимально обмежувати власну маржу, щоб тримати ціни на паритетному рівні.

Суттєвим фактором, що впливає на ціну скрапленого газу, є вагома частка імпорту в галузі. Вітчизняне виробництво забезпечує лише п’яту частку ринку, а від 72 до 79% складає імпорт. За даними Консалтингової групи «А-95», у першій половині листопада 2021 року в Україну імпортували майже рекордний об’єм скрапленого газу – 73 тисячі тонн. За всю історію цей показник був вищим лише у липні 2019-го – 73,75 тисяч тонн, однак і місяць ще не закінчився.

Всі новини (1964527 хітів)>>>>>



Комментарии:

Для добавления комментария к статье "Автогаз подорожчає до кінця року : Новини" Вы должны быть зарегистрированным пользователем. Для регистрации перейдите сюда >>>

Если Вы уже зарегистрированный пользователь просто авторизируйтесь при помощи формы:

E-mail

Пароль