Авто-Мото Заначка ;) :: www.amz.in.ua

Статті, новини, фотографії, посібники, відео - все про авто та мото - тільки корисне!

E-mail

Пароль


Зареєструватися

В Украине введены новые дорожные знаки : Новини

Новини >

Всі новини (1964692 хітів) >>>>>

23 Ноября 2016

Полный текст Постановления:

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 9 листопада 2016 р. № 790

ЗМІНИ,
що вносяться до Правил дорожнього руху

1. Доповнити Правила пунктом 2.43 такого змісту:

“2.43. На ділянках доріг у межах прикордонної смуги та контрольованого прикордонного району на вимогу уповноваженої особи Держприкордонслужби водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:

а) пред’явити для перевірки документи, зазначені в підпункті “б” пункту 2.1;

б) дати можливість оглянути транспортний засіб і перевірити номери його агрегатів.”.

2. У розділі 33:

1) знак 3.21 доповнити абзацом такого змісту:

“запобігання в’їзду на дороги, що безпосередньо простягаються у межах прикордонної смуги до державного кордону і не забезпечують пересування до встановлених пунктів пропуску через державний кордон (крім сільськогосподарської техніки, інших транспортних засобів і механізмів, задіяних у провадженні відповідно до законодавства і за наявності відповідних на те законних підстав сільськогосподарської діяльності або інших робіт, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, а також транспортних засобів Збройних Сил, Національної гвардії, СБУ,  Держприкордонслужби, ДМС, ДФС, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, Національної поліції і органів прокуратури під час виконання оперативних та службових завдань).”;

2) доповнити підрозділ 5 знаками 5.71—5.74 такого змісту:

“5.71 “Початок прикордонної смуги”. В’їзд на територію, де діють особливі умови дорожнього руху, передбачені пунктом 2.43 цих Правил.

5,73

5.72 “Кінець прикордонної смуги”.

Знаки 5.71 і 5.72 установлюються на фактичній межі території селищної, сільської ради, прилеглої до державного кордону або до берегів прикордонних річок, озер та інших водойм.

5.73 “Початок контрольованого прикордонного району”. В’їзд на територію, де діють особливі умови дорожнього руху, передбачені пунктом 2.43 цих Правил.

5,73

5.74 “Кінець контрольованого прикордонного району”.

 

Знаки 5.73 і 5.74 установлюються на фактичній межі території району, міста, прилеглої, як правило, до державного кордону або до узбережжя моря, що охороняється органами Держприкордонслужби.”.

Всі новини (1964692 хітів)>>>>>



Комментарии:
15:42 19-12-2017, автор: Reema
Я искренне ценю эту статью, которая приносит реальную помощь. consultation voyance gratuite en ligne - http://www.rosie-voyance.com

Для добавления комментария к статье "В Украине введены новые дорожные знаки : Новини" Вы должны быть зарегистрированным пользователем. Для регистрации перейдите сюда >>>

Если Вы уже зарегистрированный пользователь просто авторизируйтесь при помощи формы:

E-mail

Пароль