Авто-Мото Заначка ;) :: www.amz.in.ua

Статті, новини, фотографії, посібники, відео - все про авто та мото - тільки корисне!

E-mail

Пароль


Зареєструватися

У Державтоінспекції МВС України введено в дію систему : Новини

Новини >

Всі новини (1960138 хітів) >>>>>

06 Октября 2009

   У Департаменті Державтоінспекції МВС України апробовано нову спеціалізовану систему контролю за ходом складання іспитів у екзаменаційно-реєстраційних відділах. Принцип її роботи полягає у тому, що Департамент ДАІ МВС України може контролювати в режимі он-лайн процес складання іспитів на право керування у будь-якому реєстраційно-екзаменаційному підрозділі України. Процес складання іспиту, а також відповіді тих, хто його складає, у Департаменті ДАІ можна переглядати у режимі реального часу. При цьому унеможливлено втручання, тобто надання допомоги у відповіді на запитання або виправлення неправильних відповідей, того інспектора ДАІ, який безпосередньо перебуває у реєстраційно-екзаменаційному підрозділі.
   “Введення в дію такої системи - ще один крок щодо посилення “прозорості” діяльності Державтоінспекції та протидії корупційним діянням”, - зазначив начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць. Він також додав, що відтепер усі, хто бажає отримати водійське посвідчення, складають іспити за новою версією екзаменаційних білетів. Це обумовлено, зокрема, тим фактором, що непоодинокі випадки, коли відповіді на загальновідому стару версію просто заучували або переписували.
   Навіть по закінченні складання іспиту та під час перевірки відповідей інспектор у підрозділі не матиме змоги внести будь-які зміни, тому що система автоматично інформує про несанкціоноване втручання.
   На даний час до роботи у системі підключено два столичних реєстраційно-екзаменаційні підрозділи - МРЕВ № 2, що на вул. Туполева,19, та МРЕВ № 10, що на вул. Братиславській, 52. Всього ж в Україні є 267 таких підрозділів.
   Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, який ознайомився з роботою нової системи контролю, дав завдання якомога швидше ввести в дію системи усі наявні в державі реєстраційно-екзаменаційні підрозділи.

 

6 жовтня 2009 року

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

Всі новини (1960138 хітів)>>>>>



Комментарии:
06 Октября 2009, автор: Andrey
Интересно, они тут найдут лазейку пропускать через систему безмозглых уродов, которые устраивают идиотизм на дорогах?
06 Октября 2009, автор: Info
Теперь будут сдавать со стоящим за спиной инспектором который будет говорить правильные ответы.
06 Октября 2009, автор: Andrey
А не проще самому выучить. С Вашими правами Вам ездить, а не инспектору.

Для добавления комментария к статье "У Державтоінспекції МВС України введено в дію систему : Новини" Вы должны быть зарегистрированным пользователем. Для регистрации перейдите сюда >>>

Если Вы уже зарегистрированный пользователь просто авторизируйтесь при помощи формы:

E-mail

Пароль